GAZİANTEP / OĞUZELİ - Oğuzeli Anadolu Lisesi

Emin AYÇİÇEK - Okul Müdürü

Okul müdürümüz Emin AYÇİÇEK,  25 Aralık 1986 yılında K.Maraş´ın Türkoğlu ilçesine bağlı Yolderesi köyünde dünyaya geldi. İlkokul eğitimini Yolderesi Ilkokulu´nda, ortaokul eğitimini Yeşilyöre Ortaokulu´nda, lise eğitimini Türkoğlu Anadolu Lisesi´nde tamamladı.

2009 yılında Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 2013-2016 yılları arasında G.Antep´in Şahinbey ilçesine bağlı  Yeşilkent Anadolu Lisesi´nde öğretmen olarak, 2016-2020 yılları arasında G.Antep´in Şehitkamil ilçesine bağlı Şehitkamil Belediyesi Anadolu Lisesi´nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Emin AYÇİÇEK,  31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle kurumumuzda göreve başlamış olup, Okul Müdürlüğü görevini yürütmektedir.